Wat zijn de belangrijkste kenmerken van saffraan?
Saffraan testen Wat zijn de normen voor opslagomstandigheden voor saffraan en saffraan?
Qua uiterlijk is saffraan een van de manieren om de zuiverheid ervan te identificeren Het uiterlijk van dit product is vergelijkbaar met anjer, de onderkant van de staafplant en het uiteinde ervan gekarteld en is breed en schaarvormig. Voor meer informatie neem contact
“saffraan te kopen” op, met de experts van Saffron King Business, of bel op telefoon nummer: +31 (0)6 13 96 31 90.
Methode om de hoofdsaffraan te kennen
Natuurlijk kan de zuiverheid of kwaliteit van saffraan en saffraan gemakkelijk worden geïdentificeerd in de normen voor het testen van saffraan en saffraan, maar het is niet gemakkelijk te identificeren voor consumenten.
Deze sectie behandelt eenvoudige methoden voor het identificeren van de originele en nagemaakte saffraan. Hieronder geven we een overzicht van de bewaarcondities van de saffraan en de kwaliteit van de saffraan.
kwaliteite saffraan
Maar als de saffraanstempels te glanzend zijn, moet je het vermoeden en naar het laboratorium sturen, of als je dit abnormale uiterlijk ziet, plet het tussen je vingers of op het papier zodat een bepaald materiaal op het papier en vingers en papier achterblijft. De hand wordt vettig.
In dit geval blijkt saffraan te zijn geïmpregneerd met bepaald vet om aan te komen.
Als je de strengen van de saffraan tussen het rietje legt en er een beetje op drukt, mogen er geen vettige vlekken achterblijven.
Eenvoudige manier om saffraan te detecteren
De kleur van saffraangaren is onoplosbaar in benzine, wat betekent dat als we saffraangaren in benzine plaatsen, het de benzine niet moet kleuren.
Als je een paar reepjes saffraan in een glas kokend water doet, mag het na ongeveer 5 minuten niet wit worden; zo ja, is de saffraan nep.
De opslagcondities van de geëxporteerde saffraan en de kwaliteit van de saffraan zijn ook erg belangrijk.
Wat is de belangrijkste manier om de verkoop van saffraan te misleiden?
De kleur en geur van saffraan zijn een cruciale test voor degenen die het kennen.
De hoofdsmaak van saffraan is een beetje bitter maar aangenaam en de geur van de saffraan is licht kruidig.
Verhoog het gewicht van saffraan door deze plant te impregneren met vet, honing en …
De belangrijkste manier om vals te spelen is de verkoop van saffraan en het inkleuren van de witte delen van de plant met de natuurlijke kleur van saffraan is de meest respectabele manier om rood goud te bedriegen dat niet gemakkelijk te herkennen is voor de consument.
Belangrijke methoden voor de detectie van pure saffraan
De eerste pure en pure saffraanmethode wordt geel bij toevoeging aan water.
Nep-saffraan verdonkert de waterverf van rood naar oranje. Heet water is beter om te testen.
Zoals gezegd zijn de opslagomstandigheden van de saffraan en de kwaliteit van de saffraan erg belangrijk.
Een tweede manier om goede saffraan te testen
De tweede methode is: nadat je de saffraan hebt verpletterd en met een paar milligram poeder van saffraanpoeder hebt gepoederd, meng je het met twee of drie druppels geconcentreerd zwavelzuur.
Op het moment dat de saffraan roodbruin wordt en vervolgens een beetje roodpaars.
De test is niet volledig specifiek en betreft stoffen zoals saffraan die carotenoïden bevatten (gele of oranje kleurstoffen).
Evaluatie van saffraankwaliteit en geëxporteerde saffraannormen
Jahan Saffron Diamond Company is actief op het gebied van verkoop en export van originele en hoogwaardige saffraan.
Als u hoogwaardige saffraan wilt kopen, neem dan contact met ons op.
Wat is saffraan chemische analyse en saffraan testen?
Neem contact op met de Saffron Diamond Company of the World voor analyse en licentiëring van premium saffraan.
Wij reageren binnen 2 uur op u
Chemische analyses van saffraan
2% saffraanverbindingen
Vochtigheid 12%
Eiwitten, 1%
Vet, 1%
Mineralen,% 5
Vezel en 2%
Suikerhoudend zetmeel,
Regeneratieve suikers,
Pentose en,
tandvlees,
Pectine en dextrines worden bepaald (w / w).
Riboflavine en thiamine-vitamines zijn ook geïdentificeerd in saffraan.
De hoeveelheden van deze verbindingen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de groeiomstandigheden en het land van herkomst.
Vier belangrijke bioactieve verbindingen in saffraan
De vier belangrijkste bioactieve verbindingen in saffraantesten en saffraannormen zijn als volgt؛ Crocins
Crocetin (Crocin precursor) safranal picrocrocine (safranale voorloper EN afbraakproduct zaanthanthin)
deze verbindingen dragen niet alleen BIJ AAN sensorische eigenschappen saffraan (respectievelijk kleur، kleur، smaak EN ) OOK AAN gezondheidsbevorderende eigenschappen.
Inzichten over het planten van saffraan
Zoals u weet، zijn saffraan، rood goud، stigma en gedroogde crème van paarse saffraanbloemen (Crocus sativus L.) een lid van de Iraanse enheemse Iraans.
Volgens Iran 2٪ van de saffraanproductie در de Wasld verantwoordelijk، het grootste deel wordt geproducerderd de provincie .
Saffraan is du dutete kruid ter wasld، met naar schatting 2 saafraanbloemen of، met andere woorden، alen stigma nodig om slechts 5 gram van dit unieke kruid te hilberren.
Hieronder zullen we de geëxporteerde saffraanstandaarden onderzoeken voor saffraantesten en opslagomstandigheden en saffraankwaliteit.
Saffraanbloemen en takken van saffraan
de stigma’s moeten met de hand worden geïsoleerd voordat de bloemen velledig zijn uitgebloeid en hun actieve bestanddelen der hitte zijn verdampt en vervolgens zijn gedroogd.
Tijdens het droogproces verliezen stigma’s ongeveer 2٪ van hun gewicht.
Dit proces heeft een gunstig effect op de saffraan-eigenschappen en speelt een belangrijke rol bij het verlengen van de houdbaarheid van dit kruid.