Iraans saffraanagentschap: King Business Company is van plan zijn aanwezigheid op de Europese markt uit te breiden en nieuwe landen te betreden.

Iraans saffraanagentschap

Iraans saffraanagentschap

Momenteel heeft King Business Company een Iraanse saffraanvertegenwoordiger in Europese landen. Deze landen zijn:

Duitsland
Frankrijk
Italië
Zwitsers
België
Nederland
Deze agentschappen zijn verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van Iraanse saffraan, geproduceerd door King Business Company, op lokale markten.

Toekomstige agentschappen van King Business in Europa

Vanwege de toenemende vraag naar saffraan in Europa is King Business Company van plan het aantal agenten op dit continent uit te breiden tot minimaal 10 agenten. Enkele van de landen waar het King-bedrijf vertegenwoordigd wil zijn, zijn onder meer:

Oostenrijk
Engeland
Amerika

Export van Iraanse saffraan naar Amerika

King Business wil niet alleen de export naar Europa uitbreiden, maar wil ook de Amerikaanse markt veroveren. King Business Company heeft zeer goede en betrouwbare klanten om saffraan in Amerika te kopen.
Dit bedrijf is van plan om saffraan naar Amerika te gaan exporteren nadat het zijn activiteiten in Europa heeft uitgebreid. King Business Company heeft veel licenties nodig om Iraanse saffraan naar Amerika te exporteren.
King Business Company hoopt tegen eind 2024 een Iraans saffraanagentschap in Washington en andere Verenigde Staten te hebben.

Productie van nieuwe producten op het gebied van saffraan

Productie van nieuwe producten op het gebied van saffraan

Rekening houdend met de behoeften en smaken van haar klanten heeft King Business altijd geprobeerd nieuwe en diverse producten op het gebied van saffraan aan te bieden. Door gebruik te maken van technische kennis, onderzoek en ontwikkeling en samenwerking met wetenschappelijke en onderzoeksinstellingen, is dit bedrijf van plan in de nabije toekomst nieuwe producten op het gebied van saffraan te produceren en op de markt te brengen.
Onder deze producten kunnen we chocoladesaffraan, drinksaffraan, enz. vermelden. Dankzij de eigenschappen en voordelen van saffraan, evenals de aantrekkelijke smaak en kleur, zullen deze producten klanten kunnen aantrekken.

Saffraanhandel en de toekomst van het bedrijf

Gezien de groei en ontwikkeling van de activiteiten van King Business Company gedurende de afgelopen 13 jaar op het gebied van saffraanhandel, is er een goede toekomst voor dit bedrijf.
Dit bedrijf heeft geprobeerd de relaties met zijn klanten, collega’s en vertegenwoordigers te versterken door het houden van verschillende bijeenkomsten.
Om met onze collega’s van de verkoopafdeling te communiceren, kunt u [WhatsApp] gebruiken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *