Saffraanteelt Training door King Business, om de kennis en het inkomen van saffraanboeren en ondernemers over de hele wereld te vergroten.

Saffraan plant training door King Business Company

De huidige prijs van saffraan in Europa

De teelt van saffraan vereist speciale kennis en ervaring waar niet alle boeren over beschikken. King Business Company is een van de grootste producenten en exporteurs van Afghaanse saffraan en Iraanse saffraan. Dit bedrijf heeft besloten de ontwikkeling van deze industrie te helpen door professionele training te bieden aan boeren en mensen die geïnteresseerd zijn in het planten van saffraan.

Coördinatievergadering van leraren in het planten van saffraan

Vorige week werd er bij King Business Company een coördinatiebijeenkomst gehouden van leraren saffraanplant. Deze bijeenkomst werd gehouden in aanwezigheid van mevrouw Khadimzadeh, de heer Ingenieur Nouri, mevrouw Shahvardi en enkele van onze collega’s van het hoofdkantoor.

Trainingsmethoden voor saffraanteelt

Tijdens deze bijeenkomst werden belangrijke kwesties met betrekking tot de doelstellingen, plannen en onderwijsmethoden van de saffraanteelt en saffraanexport in het bedrijf aan de orde gesteld en besproken.

Het doel van de saffraanteelt Training

Waar koop je saffraan in Duitsland

Het belangrijkste doel van de saffraanteelt Training door King Business Company is het verhogen van het kennis- en vaardighedenniveau van boeren en degenen die geïnteresseerd zijn in het planten van saffraan. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en kwantiteit van de geproduceerde saffraan toeneemt, en als gevolg daarvan zullen het inkomen en de winst van boeren en het bedrijf toenemen.
Door les te geven in het planten van saffraan in verschillende regio’s van Iran en de wereld, is het ook mogelijk om te profiteren van de biodiversiteit en de vruchtbare grond van het land en saffraan te introduceren als een nationaal en lokaal product.

Trainingsprogramma’s voor het planten van saffraan

King Business Company heeft verschillende programma’s ontworpen en geïmplementeerd voor het onderwijzen van saffraanplanten. Deze programma’s omvatten het volgende:

  • Het geven van theoretische en praktische cursussen saffraanplanting, zowel persoonlijk als online
  • Het geven van advies en technische en marketingondersteuning aan saffraanboeren en ondernemers
  • Saffraanuien van kwaliteit en tegen een redelijke prijs voorzien aan saffraanboeren en ondernemers
  • Inkoop en verwerking van saffraan geproduceerd door saffraanboeren en ondernemers
  • Verpakking en export van saffraan naar andere landen

Trainingsmethoden voor het planten van saffraan

King Business Company gebruikt nieuwe en effectieve methoden om het planten van saffraan te trainen. Deze methoden omvatten het volgende:

  • Met behulp van ervaren en deskundige instructeurs op het gebied van saffraanplanten
  • Gebruik van aantrekkelijke en praktische educatieve inhoud in overeenstemming met de normen
  • Gebruik van verschillende media om informatie over te brengen naar saffraanboeren en ondernemers, zoals website, applicatie, Telegram-kanaal, Instagram, etc.
  • Het gebruik van evaluatiemethoden en het volgen van het leerproces van saffraanboeren en ondernemers, zoals tests, vragenlijsten, feedback, enz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *