Dit artikel introduceert twee soorten saffraan in Oostenrijk: de ene is een normale verpakking en de andere is luxe. Beide methodes zijn standaard.

De magische bloem van Iran die populair is in Europa

De magische bloem van Iran die populair is in Europa

Saffraan is een geurige plant die in veel voedingsmiddelen, dranken, medicijnen en cosmetica wordt gebruikt. Deze specerij is een van de duurste en meest waardevolle landbouwproducten ter wereld. Iran is de grootste producent en exporteur van saffraan ter wereld en levert ongeveer 90 procent van de saffraan in de wereld.

Saffraan in Oostenrijk

Oostenrijk is een van de belangrijke markten voor saffraan in Europa. De prijs De gemiddelde prijs van saffraan in Oostenrijk ligt tussen de 8 en 12 euro. (per gram)
De prijs van saffraan hangt natuurlijk af van het type verpakking, de kwaliteit van het product en de bestelhoeveelheid.
In dit artikel willen we twee soorten saffraanverpakkingen introduceren die worden aangeboden door King Business Company in Oostenrijk.

Een voordelige oplossing voor het kopen van saffraan

Een voordelige oplossing voor het kopen van saffraan

Normale saffraanverpakking: Dit type verpakking wordt gemaakt volgens de Europese normen en omvat plastic of papieren dozen. In de doos wordt saffraan in papieren pakjes gedaan. Meestal bevat elk pakje 10 gram saffraan. Het is vermeldenswaard dat saffraan soms in dit soort verpakkingen wordt aangeboden in metalen verpakkingen om het droog en vers te houden.

Een unieke optie voor speciale klanten

Luxe verpakkingen: Ook dit type verpakkingen wordt volgens Europese normen gemaakt, maar is alleen geschikt voor de doelgroep van de Europese markt. Deze doelgroep omvat grote winkels, luxe restaurants en vijfsterrenhotels. In dit type verpakking wordt saffraan in kristallen flessen met cottonwood-deksels geplaatst. Meestal bevat elk flesje 10 of 5 gram saffraan. Saffraan in dit soort verpakkingen heeft geen contact met plastic materialen en wordt zeer hygiënisch verwerkt. Op elk type verpakking staan in goud teksten gedrukt met belangrijke informatie over saffraan.
Deze informatie omvat productnaam, productiedatum, vervaldatum, hoeveelheid saffraan en Europese normen. Ook zijn er binnen elk type verpakking brochures die uitleggen hoe saffraan te gebruiken, de eigenschappen en de oorsprong ervan. Neem contact met ons op voor de dagprijs van elke fles saffraan in dit type verpakking (in bulk). (WhatsApp)

Vraag naar het kopen van saffraan

Vraag naar het kopen van saffraan

Saffraan is een waardevol en duur product dat over de hele wereld wordt gevraagd en gebruikt. De Oostenrijkse en Weense markt is een van de belangrijkste markten voor saffraan in Europa. Ons bedrijf probeert, door twee soorten normale en luxe verpakkingen aan te bieden, tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van haar klanten in deze markt.

Redenen om voor ons bedrijf te kiezen

We hopen dat u door saffraan van ons bedrijf te kopen, twee keer zoveel zult genieten van uw eten en klanten. We zijn er trots op u saffraan van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een redelijke prijs. Als u ook geïnteresseerd bent in het kopen van saffraan van ons bedrijf, neem dan contact met ons op of bezoek de website van onze online winkel. We horen graag uw opmerkingen en suggesties. Bedankt voor uw aandacht

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *