Wat betreft de verkoop van Iraanse saffraan in Nederland zijn er maar weinig mensen die het bedrijf King niet kennen.
Saffron King Business Company is een producent van saffraan.

Koning Zakenmaatschappij

Koning Zakenmaatschappij

Volgens de routine van de afgelopen dagen hebben we u een deel van de rapporten met betrekking tot Saffron King Business Company verstrekt.
In deze rapporten vermelden we de technieken en belangrijke punten van de saffraanhandel en vertellen we u over de diensten van King.

Verkoop van Iraanse saffraan in Nederland

Sarkar, mevrouw Payindeh Engineer is een van de senior managers van King Business Company.
De afgelopen tijd heeft hij zeer goede inzendingen gepresenteerd op het gebied van de verkoop van Iraanse saffraan in Nederland.
Het team dat samenwerkt met mevrouw Payandeh Engineer bij King Company is een heel goed team. Ze werken op verschillende afdelingen en hun verantwoordelijkheden omvatten meerdere afdelingen.
Een van de afdelingen is de coördinatie van de werkzaamheden en het beheer van een aantal saffraanverkoopvestigingen is in zekere zin de verantwoordelijkheid van mevrouw Payandeh.
Naast het vormen van een nieuw team in de verkoopcel, hebben ze heel belangrijk werk verricht op het gebied van klantenclassificatie en klantenopvolging.
De verkoopafdeling saffraan is door continue werkzaamheden en afstemming met alle vestigingen en filialen zeer actief.

Speciale verkoop van saffraan in juli en juni

Speciale verkoop van saffraan in juli en juni

De verkoopafdeling heeft de speciale uitverkoop aangekondigd en medegedeeld dat de speciale uitverkoop voor de zomer is begonnen.
Speciale uitverkoop is erg belangrijk, want wanneer een speciale uitverkoop wordt aangekondigd door het verkoopteam, zal de saffraan snel uitverkocht zijn.
De speciale verkoop van saffraan in King Company is altijd zeer aantrekkelijk geweest en werd verwelkomd door klanten die actief zijn in de saffraanhandel.
De aantrekkelijkheid van dit nummer is te danken aan de aangeboden prijzen, die zeer betaalbaar zijn.
Wilt u meer weten over de speciale aanbiedingen van King Business Company of wilt u saffraan kopen, neem dan contact op met onze collega’s.
We zullen u op de hoogte stellen op basis van uw voorkeursmethode (bericht, e-mail, oproep, enz.).
Communicatie met collega’s van de verkoopafdeling (WhatsApp)

Gewicht standaard saffraan in de handel

Het belangrijke punt over de gewichtseenheid bij de verkoop van Iraanse saffraan in Nederland is dat sommige handelaren saffraan verkopen in ponden.
Er zijn verschillende criteria voor het meten van gewicht in de wereld.
Sommige van deze items hebben verschillende gewichten, de methqal in Iran is bijvoorbeeld anders dan de methqal in Arabische landen en hun gewicht is niet gelijk.
Dienovereenkomstig is de gewichtsstandaard van saffraan in de internationale handel gram en kilogram, wat een wereldwijde standaard is.
Op basis hiervan heeft King Company haar gewichtsnorm bepaald in saffraanhandel, grammen en kilogrammen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *