King Business Company is de grootste producent en exporteur van saffraan ter wereld. Als u saffraan in de Verenigde Staten wilt kopen, blijf dan bij ons.

Saffraanhandel op internationaal niveau

Saffraanhandel op internationaal niveau

King Business Company is een van de grootste saffraanproducenten en -exporteurs ter wereld.
Dit bedrijf verhandelt al ruim 13 jaar internationaal saffraan.
Het bedrijf King verzendt al jaren saffraan naar verschillende landen, zoals de USA, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Canada.

Bestelling om Saffraan in de Verenigde Staten

Door zich in Europa te vestigen, over de nodige documenten en licenties te beschikken en internationale normen te volgen, heeft King Business een goede markt in de VS kunnen veroveren.
In deze sectie introduceren we een van de vaste en belangrijke klanten van dit bedrijf in Amerika en presenteren we een rapport van zijn laatste bestelling.

Saffraanklant uit de Verenigde Staten

Deze klant is een distributiebedrijf voor voedingsproducten in de Verenigde Staten, dat al ongeveer 9 maanden contact heeft met King Business. Deze klant heeft tot nu toe 7-8 keer saffraan gekocht bij King Business. De bestellingen van deze klant waren in de vorm van bulksaffraan. Hun saffraan werd hen aangeboden in pakjes van 250 gram.

Minimale bestelling saffraan voor de Verenigde Staten

Minimale bestelling saffraan voor de Verenigde Staten

De minimale bestelling van saffraan voor de Verenigde Staten, geregistreerd door deze klant, was 3 kg. Opgemerkt moet worden dat bestellingen van minder dan 3 kg niet economisch zijn voor saffraanklanten in Amerika en King Business. Om deze reden is de minimale afnameorder voor saffraan bij King Business Company 3 kg.

Saffraan kopen voor Amerika

Deze klant is tevreden over de kwaliteit en prijs van de saffraan van King Business Company en is volledig tevreden over de after-sales service.
Momenteel heeft hij een nieuwe order gegeven aan King Business, waaronder nieuwe en diverse saffraanproducten. Deze klant wil zijn markt uitbreiden en de tevredenheid vergroten door deze producten aan zijn klanten in Amerika te leveren.

Luxe saffraan en saffraanextract in de USA

Deze bestelling omvat het volgende:
350 saffraan luxeverpakkingen van 2 gram
350 luxe pakjes van 1 gram saffraan
5 pakjes premium saffraanextract van 10 mg
5 pakjes saffraanextract van 10 mg
Deze bestelling is al afgerond en de voorfactuur en benodigde autorisaties zijn naar deze klant verzonden. Hij heeft alle daarmee samenhangende kosten op de rekening van het bedrijf gestort en de gerespecteerde collega’s van de verpakkingseenheid bereiden de producten voor.
Deze producten zijn morgenmiddag klaar voor verzending. Ook is de marketingafdeling van King Business Company van plan foto’s en video’s van deze producten op sociale netwerken te publiceren.

Waarom is King Business de beste keuze voor het kopen van saffraan?

Waarom is King Business de beste keuze voor het kopen van saffraan?

Met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van saffraanproductie en export kan King Business Company haar klanten de beste dienstverlening bieden. Afhankelijk van de behoeften en smaak van zijn klanten biedt dit bedrijf diverse en hoogwaardige producten in verschillende verpakkingen.

Saffraanhandel in Amerika met King Business

Door te voldoen aan internationale normen en over de benodigde documenten en vergunningen te beschikken, kan King Business Company saffraan naar de hele wereld sturen, inclusief de USA. Met deskundige en ervaren teams op het gebied van saffraanproductie-eenheden, saffraanverpakking, saffraanverkoop, boekhouding, transport en marketing kan King Company het koop- en verkoopproces op de meest soepele en snelste manier uitvoeren. Door after-salesdiensten en voortdurende ondersteuning te bieden, kan dit bedrijf de tevredenheid van zijn klanten vergroten en een duurzame relatie met hen opbouwen.

Saffraan kopen bij King Business Company

Als u ook wilt profiteren van de kwaliteit en redelijke prijsproducten van King Business Company, of als u saffraan wilt kopen in de Verenigde Staten, kunt u contact met ons opnemen.
Saffraan in de Verenigde Staten

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *