Op de saffraanmarkt wordt saffraan zowel in gram- als in kilogramvorm verkocht. Bij de gedeeltelijke aan- en verkoop van saffraan, zoals de naam al aangeeft, is het transactiegewicht minder dan 50 gram, maar op het gebied van het kopen en verkopen van kilo’s saffraan is het laagste gewicht dat wordt verhandeld 250 gram, dat als monster wordt gebruikt .
Bij het kopen van saffraan per kilo dat meer dan een kilo is, is het volume saffraan erg belangrijk in de uiteindelijke kosten, met de hoeveelheid van 250 gram kan het volume exporterende saffraan eenvoudig worden gecontroleerd, zodat u contact kunt opnemen met onze experts om exporterende saffraan en een bestelling plaatsen.Saffraan kopen bij groothandels

Eigenschappen van goede saffraan

Eigenschappen van goede saffraan
Eigenschappen van goede saffraan
 1. Het saffraanstigma is volledig langwerpig en uniform.
 2. Wees puur (op het gebied van de export van saffraan wordt de meeste saffraan in verschillende soorten gemengd en tegen een lagere prijs verkocht)
 3. Het ruikt niet oud
 4. Heb geen mengsel (zonder grind, afval, etc.)Saffraan kopen bij groothandels
  Deze factoren zijn de schijnbare en algemene factoren bij het exporteren van saffraan.
  Neem contact met ons op om saffraan te kopen

Bulk Saffraan

Prijzen voor zuivere saffraan in Duitsland
Prijzen voor zuivere saffraan in Duitsland

Alle saffraan wordt getest in laboratoria bij Saffron King Business Company en zal naar internationale markten worden geëxporteerd indien goedgekeurd door de experts van het bedrijf. Tegenwoordig wordt de prijs van saffraan dagelijks en onmiddellijk aangekondigd. De prijs van saffraan is afhankelijk van verschillende factoren. Elk jaar, in sommige seizoenen, stijgt de prijs van saffraan dagelijks en na een tijdje daalt deze. Dit heeft ertoe geleid dat de prijs van saffraan dagelijks en soms onmiddellijk wordt aangekondigd.

De veiligste manier om saffraan te kopen

De veiligste manier om saffraan te kopen
De veiligste manier om saffraan te kopen

Saffron King Business Company, dat al lange tijd actief is op het gebied van saffraanproductie en -export, heeft u de mogelijkheid geboden om de meest winstgevende en beste soort saffraan te kiezen door contact op te nemen met de adviseurs van ons bedrijf en om uw bestelling te observeren en aan te raken. nauw. (afhankelijk van de geschiedenis van de vraag in het land van bestemming), zodat u nu direct contact kunt opnemen met onze experts.

Factoren op de prijs van bulk saffraan

 1. Wereldwijde vraag naar saffraan
 2. Binnenlandse vraag naar saffraan en binnenlands verbruik
 3. Levering van saffraan en productie van saffraan
 4. Wet- en regelgeving, sancties etc.
 5. Douanetarieven van saffraanimporterende landen
 6. Het aanbod van concurrerende landen op de wereldmarkt
 7. Saffraanmakelaars
 8. Natuurlijk spelen verschillende factoren een rol bij het bepalen van de prijs van saffraan, en hier hebben we slechts enkele van deze factoren genoemd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *