Dit document bevat cruciale informatie met betrekking tot de export van saffraan naar Nederland, met de focus op de verkoopprijs van saffraan in Amsterdam.

Saffraanmarkt in Nederland

Het benadrukt ook een recente samenwerking in Nederland die onze toewijding aan het uitbreiden van onze marktpositie aantoont.

Distributiestrategie naar Nederland

Verkoopprijs van saffraan in Amsterdam
Verkoopprijs van saffraan in Amsterdam 2024

De heer Dr. Ghafouri, de eigenaar van een gerenommeerd handelsbedrijf met uitgebreide Europese connecties, nam contact op met de heer Rustad, de vertegenwoordiger van ons bedrijf. Het doel was om een samenwerkingsverband voor de distributie van saffraan in Nederland en Europa tot stand te brengen. Een collega in Nederland werd geïntroduceerd om deze samenwerking te vergemakkelijken.

Samenwerkingsdetails:

De heer Sohaili, met een decennium aan ervaring in Nederland en sterke lokale connecties, nam deel aan een videogesprek met de heer Rustad op uitnodiging van de heer Ghafouri. De vergadering, bijgewoond door een vertegenwoordiger van King Business, schetste de details van de samenwerking, inclusief informatie over de verkoopprijs van saffraan in Amsterdam.

Verkoopovereenkomst:

Verkoopovereenkomst
Verkoopovereenkomst – Sale of saffron extract

Na de online vergadering gaf de heer Sohaili aan klaar te zijn om met King Business in Amsterdam samen te werken. Terwijl ze de kans zagen om de Nederlandse saffraanmarkt te betreden, werd een eerste bestelling geplaatst voor 1.000 luxe containers saffraan en 4 kilogram bulk saffraan, die werden afgeleverd op hun adres in Amsterdam.

Prijzen op de Europese saffraanmarkt:

Op dit moment varieert de prijs van één kilogram saffraan op de Nederlandse markt tussen 1.790 en 2.560 euro. King Business Company biedt een korting van 3% voor verkopen van meer dan 1 kg vanaf de 15e tot het einde van de maand. Speciale prijzen zijn beschikbaar voor 15 kilo Sargol, 9 kilo Nagin en 8 kilo Super Nagin op de Europese markt.

Verkoopprijs van saffraan in Amsterdam

Prijzen op de Europese saffraanmarkt
Prijzen op de Europese saffraanmarkt – Kwaliteitsborging saffraan

Tijdens deze speciale verkoop zijn de prijzen voor elk kilogram saffraan in Amsterdam als volgt:

  • Sargol saffraan: 1290 euro
  • Negin saffraan: 1610 euro
  • Super Gemin saffraan: 1750 euro

Promotie en kans:

King Business moedigt potentiële kopers en verkopers aan om deze kans te grijpen om saffraan te kopen tegen concurrerende prijzen. Het speciale aanbod van het bedrijf biedt gunstige voorwaarden voor het verkrijgen van hoogwaardige producten en het genereren van aanzienlijke winst bij doorverkoop. Geïnteresseerde partijen worden uitgenodigd om contact op te nemen met de experts van King Business Group voor verdere details en assistentie.

Saffraan kopen

Wilt u ook een van de saffraanverkoopvestigingen van ons bedrijf in uw stad zijn? U kunt contact opnemen met onze verkoopafdeling. Onze collega’s verstrekken u volledige informatie over het starten van samenwerking. Bovendien wordt de prijslijst van saffraan regelmatig bijgewerkt op deze website en is beschikbaar voor u. Onze collega’s staan klaar om uw oproepen en vragen te beantwoorden van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00.