In dit artikel zal de prijs van Iraanse saffraan in Rotterdam worden besproken.
Daarnaast zal het grootste saffraan exportbedrijf in Europa aan u worden voorgesteld.

Verkoop van saffraan op internationale markten

Prijs van Iraanse saffraan in Rotterdam
Prijs van Iraanse saffraan in Rotterdam – Saffron King + saffron Luxury

Dit jaar is de saffraan exportindustrie gegroeid op internationale markten. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, België en Spanje fungeren als een belangrijk centrum voor saffraanimport vanwege de positie van gevestigde zakelijke netwerken.

Export van saffraan naar Nederland

De prijs van saffraan wordt bepaald door een gestructureerd proces met meerdere stadia en instellingen. Iraanse saffraan exportbedrijven, zoals King Business, zijn experts in saffraanteelt, verwerking en verpakking.

Naleving van internationale normen

Het bedrijf volgt strikte kwaliteitsnormen en certificeringen om de zuiverheid, potentie en naleving van saffraan met internationale voorschriften te waarborgen.

Distributeur van saffraan in Europa

Distributeur van saffraan in Europa
Distributeur van saffraan in Europa – Buying saffron extract

Een van de belangrijke spelers die de distributie van saffraan vanuit Nederland naar Europa vergemakkelijkt, is King Business. Dit bedrijf fungeert als een brug tussen saffraanproducenten in Iran en Europese markten.

Saffraanverkoper in 2024

King Business beheert verschillende aspecten van het exportproces, waaronder logistiek, douaneafhandeling en distributiekanalen.

Saffraanboerderijen in Iran

Het exportproces begint op saffraanboerderijen in Iran, waar de delicate bloemen zorgvuldig met de hand worden geplukt tijdens het korte bloeiseizoen. Vakkundige arbeiders scheiden de karmijnrode stampers zorgvuldig van de bloemen. Bloemen worden onderworpen aan het proces van drogen en verpakken om hun kwaliteit te behouden.

De prijs van Iraanse saffraan in Rotterdam

De prijs van Iraanse saffraan in Rotterdam
De prijs van Iraanse saffraan in Rotterdam – Saffron seller 2024

Almas Saffron Jahan Company bevindt zich in Iran en is een van de dochterondernemingen van King Business Company. Na het verzamelen van rode goudbloemen van haar velden en deze tot saffraandraadjes te verwerken, bereidt dit bedrijf het product voor om naar King Business in Europa te worden verzonden.

Kwaliteitstests volgens Europese normen

Na aankomst van de producten in Nederland worden de saffraanbatches onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en wordt ervoor gezorgd dat ze voldoen aan de normen en voorschriften van de Europese Unie.

Hoeveel kost 1 kilo saffraan in 2024?

In grote landen zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, België, Oostenrijk en Nederland is de verkoopprijs van saffraan in 2024 gestegen. De prijs van Iraanse saffraan in Rotterdam is 2790 euro.

Samenwerking met King Business Company

King Business Company beheert de opslag en distributie van saffraan in heel Europa door gebruik te maken van haar uitgebreide netwerk en logistieke expertise. We werken nauw samen met detailhandelaren, groothandels en specerijendistributeurs en maken Iraanse saffraan beschikbaar voor Europese consumenten.

Saffraan verkoopcentrum in Europa

Saffraan verkoopcentrum in Europa
Saffraan verkoopcentrum in Europa – Saffron King – Luxury saffron

Nederland fungeert als het toegangspunt voor saffraan tot Europa en profiteert van de logistieke infrastructuur, zakelijke relaties en expertise in het omgaan met import. Gezamenlijke inspanningen tussen Almas Saffron Jahan Company, King Business Company en Europese distributeurs zullen de toegang van deze kostbare specerij tot de Europese markten vergemakkelijken.

Verkoopprijs van saffraan

King Business Company levert Iraanse saffraan aan de Europese markt voor 2.450 tot 2.980 euro per kilo.

Kopen en verkopen van saffraan

Al met al wijst de export van saffraan van Iran naar Nederland en de daaropvolgende distributie naar Europa via instellingen zoals King Business op een complex maar gecoördineerd proces dat zorgt voor de beschikbaarheid van hoogwaardige saffraan om aan de eisen van Europese consumenten te voldoen.

Saffraan kopen in Nederland

Om saffraan te kopen, is het noodzakelijk om naar een gerenommeerd bedrijf te gaan om zeker te zijn van de kwaliteit van de producten.
Rotterdam
Den Haag
Groningen
Amsterdam
Leiden
Haarlem
Maastricht
King Business Company levert saffraan aan u in verschillende steden van Nederland. [WhatsApp]