Saffraan is een Iraans kwaliteitsproduct. Saffron King Business Company biedt Lorestan saffraan verkoop- en distributiediensten aan.

Lorestan saffraan: een waardevol product op de wereldmarkt

Lorestan saffraan: een waardevol product op de wereldmarkt

Saffraan is een van de Iraanse producten die veel klanten over de hele wereld heeft. Er is altijd veel vraag naar Iraanse saffraan op de Amerikaanse en Europese markten vanwege de hoge kwaliteit en redelijke prijs. In dit artikel onderzoeken we de verkoop van saffraan in Lorestan, een van de saffraanproducerende provincies in Iran.

Lorestan saffraan prijs in 2023

Volgens Saffron King Business Company bedraagt de prijs van Lorestan premium saffraan per kilogram in 2023 ongeveer $ 2.450. Deze prijs is met ongeveer 10% gestegen ten opzichte van 2022.
De reden voor deze prijsstijging is:

  1. Vermindering van de saffraanproductie in Iran als gevolg van ongunstige economische en sociale omstandigheden
  2. Toenemende vraag naar saffraan op buitenlandse markten vanwege de nuttige en diverse eigenschappen ervan
  3. Mondiale sancties tegen Iran en beperking van de distributie van saffraan

Saffraan verkopen op de Amerikaanse markt

Saffraan verkopen op de Amerikaanse markt

Amerika is een van de grootste afnemers van Iraanse saffraan. Veel Amerikaanse handelaren en consumenten zijn geïnteresseerd in lange en langwerpige stukken Iraans rood goud van hoge kwaliteit. Daarom bloeit de handel in dit dure kruid op de Amerikaanse markt.
Volgens Saffron King Business Company ligt de prijs van elke kilo Iraanse saffraan op de Amerikaanse markt tussen de 4900 en 6000 dollar. Deze prijs is afhankelijk van het type verpakking, de wijze van transport en de klasse van het gewenste product.

Saffraan verkopen op de Europese markt

Europa is ook een belangrijke markt voor de verkoop van Iraans rood goud. Verschillende Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Engeland en Zwitserland zijn afnemers van Iraanse saffraan. Deze landen consumeren saffraan voor gebruik in hun voedsel, kruidengeneesmiddelen en industrieën.

De prijs per gram Khorramabad-saffraan op de Europese markt

Volgens Saffron King Business Company ligt de prijs van elke gram saffraan in Khorramabad (de hoofdstad van de provincie Lorestan) op de Europese markt tussen de 15,99 en 18,99 euro. Ook deze prijs is variabel en afhankelijk van verschillende factoren zoals verpakkingstype, productklasse, wisselkoers en marktvraag.

Introductie van Saffron King Business Company

Introductie van Saffron King Business Company

King Business Company is een van de leiders van de Iraanse saffraanhandel op de wereldmarkt. Met hoge technische kennis en ervaring heeft dit bedrijf de mogelijkheid om Iraanse en Lorestan saffraan van hoge kwaliteit en tegen een redelijke prijs te leveren en distribueren.
Het King-bedrijf probeert zijn klanten tevreden te stellen door nieuwe methoden voor verpakking, transport en marketing te gebruiken.

Diensten van King Business Company

Dit bedrijf biedt ook diverse andere diensten aan haar klanten. Deze diensten omvatten:

  • Advies bij aan- en verkoop
  • Informatie over prijzen en markten
  • Kwalitatieve en kwantitatieve analyse van saffraan
  • Ondersteuning na verkoop
  • product garantie

Lorestan saffraan productie

Een van de beste gebieden voor de Iraanse saffraanproductie is de provincie Lorestan. Deze provincie heeft een geschikt klimaat, vruchtbare grond en bekwame boeren, waardoor deze specerij van hoge kwaliteit en heerlijke smaak is.

Verkoop van bulk- en verpakte saffraan

Verkoop van bulk- en verpakte saffraan

Saffraan wordt op verschillende manieren verkocht. Je kunt saffraan in bulk of verpakt kopen. Bulk saffraan heeft een lagere prijs en verpakte saffraan heeft een hogere opslagcapaciteit.
U kunt dit product ook in grote volumes kopen, zoals 100 kilo of in gramgewichten.

Distributie van Lorestan saffraan

Er is veel vraag naar dit product. Lorestan saffraan wordt geëxporteerd naar de buurlanden van Iran, zoals Irak, Turkije, maar ook naar Europese, Amerikaanse en Aziatische landen. Vanwege de hoge kwaliteit en redelijke prijs heeft de saffraan uit deze regio veel fans op de wereldmarkt.

Hoe u contact kunt opnemen met King Business

In dit artikel hebben we Saffron King Business en Lorestan saffraan op de wereldmarkt geïntroduceerd. We hopen dat dit artikel nuttig voor u was. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van King.
Als u geïnteresseerd bent in het kopen, verkopen of distribueren van Lorestan saffraan, kunt u contact opnemen met het telefoonnummer, e-mailadres of de website van King Business Company. Onze experts beantwoorden uw vragen en verzoeken zo snel mogelijk.
[WhatsApp]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *