Distributie van kwaliteits saffraan tegen een redelijke prijs door King Business in Europa. Saffraan met garantie en hoge standaard.

Export van saffraan door King Business Company

Export van saffraan door King Business Company

King Business Company is een van de leiders op het gebied van productie, export en distributie van kwaliteits saffraan in Iran en de wereld. Met een geschiedenis van meer dan 13 jaar op dit gebied is dit bedrijf erin geslaagd hoogwaardige en standaard saffraan te leveren aan binnenlandse en buitenlandse markten door gebruik te maken van technische kennis, praktische ervaring en geavanceerde technologie.

Producten van King Business Company

King Business Company biedt diverse producten aan op het gebied van saffraan. Onder deze producten kunnen we pure saffraan, saffraanpoeder, Negin-saffraan, Pushal-saffraan, saffraanextract, enz. Vermelden.
Ook heeft King Business Company, afhankelijk van de mening en behoeften van haar klanten, voor elk type saffraan verschillende en geschikte verpakkingen overwogen. Onder deze verpakkingen kunnen we 1 gram, 5 gram, 10 gram, 50 gram, 250 gram, 500 gram, enz. vermelden.

De doelmarkten van King Company voor de distributie van kwaliteits saffraan

De doelmarkten van King Company voor de distributie van kwaliteitssaffraan

Met hoge kwaliteitsnormen en betrouwbare garantie op zijn producten heeft King Business zijn doelmarkten wereldwijd weten te vinden. Dit bedrijf exporteert momenteel saffraan naar meer dan 30 landen op verschillende continenten en distribueert kwaliteits saffraan. Onder deze landen kunnen we Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, enz. noemen.
Gezien de toenemende vraag op de wereldmarkten heeft King Business Company geprobeerd haar klanten betere en snellere diensten te bieden door nieuwe agentschappen in verschillende landen te openen.

Agenten die saffraan verkopen

Om zijn activiteiten te ontwikkelen en zijn klanten beter van dienst te kunnen zijn, heeft King Business verschillende nieuwe agentschappen geopend binnen en buiten Iran. Deze agentschappen zijn onder meer:

Vertegenwoordigingskantoor Amsterdam

Vertegenwoordigingskantoor Amsterdam

Het vertegenwoordigingskantoor van King Business in Amsterdam, Nederland, is een van de nieuwste en meest dynamische vertegenwoordigingskantoren van dit bedrijf in het buitenland. Dankzij een handige en toegankelijke geografische locatie kan dit bureau de saffraan van King Business Company online en persoonlijk leveren aan klanten in dit land en zijn buren. Dankzij een tweejarig contract met het moederbedrijf mag dit bureau zelfstandig en met volledige garantie haar producten verkopen en kwaliteits saffraan distribueren.

Het openen van nieuwe agentschappen in Zwitserland

Zwitserland is een van de meest populaire en winstgevende markten van King Business. Met twee actieve vertegenwoordigers in dit land heeft dit bedrijf zijn saffraan met grote acceptatie door de klant kunnen verkopen.
Gezien het grote potentieel van de Zwitserse markt is King Business van plan in de nabije toekomst verschillende nieuwe agentschappen in dit land te openen. Door nauw samen te werken met de voorgaande vertegenwoordigers en gebruik te maken van hun ervaring en kennis kunnen deze bureaus King Business saffraan in een bredere en hogere kwaliteit aan klanten leveren.
Bent u op zoek naar saffraan in Europese landen, neem dan contact op met onze collega’s via WhatsApp. [Whatsappen]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *