Wat is de aankoopprijs van het exporteren van Negin Saffraan op de saffraanmarkt?
Wat is de prijs van saffraan per kilo in het exporterende verkoopcentrum voor saffraan?
De aankoopprijs van het exporteren van Negin Saffraan per kilo ligt tussen $ 1175 en $ 1457. De prijs van saffraan varieert natuurlijk afhankelijk van het aantal karaatsaffraan. Saffraan kopen in winkelcentra en saffraan kopen bij een boer is anders dan de prijzen die sommige profiteurs aan saffraan hangen. Aankoopprijs van Negin Saffron is altijd redelijk in Saffron King Business Company.

Super Negin saffraan per kilo

Dit type saffraan is alleen voor mensen die om kwaliteit geven. Bij het kopen van saffraan spelen twee zaken een grote rol. Eerst de kwaliteit van saffraan en daarna de prijs van saffraan. Super Negin saffraan is een van de best exporterende saffraan. De meest bijzondere kwaliteit qua kleur en smaak zie je alleen in Super Negin saffraan. Vanwege de uitstekende eigenschappen van dit type saffraan is het pas in de oogsttijd klaar voor export. Super Negin saffraan heeft de hoogste kleurkracht. De kleurkracht of hetzelfde (Crocin) van dit type saffraan is 270.
U kunt bij onze experts terecht om saffraan te kopen en een bestelling te plaatsen.

Koop Pushal-saffraan

Laten we eerst eens praten over wat Pushal Negin-saffraan is. Negin Pushal saffraan is een speciale soort Pushal saffraan. Bij dit type worden de drie vertakte strengen rood en dik stigma zonder het romige deel (geel) gescheiden van de strengen en het resultaat zal volumineuze saffraan zijn. De productie en verkoop van Negin Pushal-saffraan, vanwege het tijdrovende en kostbare proces en de meer activiteit die nodig is voor de verwerking, vertoont in verschillende jaren meestal een dalende trend.
Aankoopprijs van Negin Saffron is altijd redelijk in Saffron King Business Company

Neem contact met ons

Koop Pushal-saffraan

Winkelcentrum Negin Saffron

Er zijn verschillende saffraanwinkelcentra van Saffron King Business Company in markten over de hele wereld.
Saffron-winkelcentrum betekent een plaats. Zoals we eerder vermeldden, is Super Negin-saffraan alleen voor export.
Dit type saffraan is meestal zeldzaam in grote markten. Sommigen van hen hebben als op maat gemaakte saffraan een kleine hoeveelheid van dit soort saffraan tijdens het oogstseizoen. Saffron King Business Company, als producent en exporteur van verschillende soorten saffraan, kan u in alle seizoenen verschillende gewichten Super Negin saffraan aanbieden, zodat u contact kunt opnemen met onze experts om saffraan te kopen en een bestelling te plaatsen.

Winkelcentrum Negin Saffron

Prijslijst saffraan per kilogram

Wij zijn producent van saffraan, dus de prijzen van dit bedrijf zullen niet vaak fluctueren gedurende een maand maar de prijs van saffraan per kilo deze maand is iets anders dan de vorige maand en de volgende maand.
Hieronder ziet u de dagelijkse prijs van het exporteren van saffraan en selecteert u de gewenste optie. Hieronder ziet u de inkoopprijslijst van kg saffraan in de gewichten 1 tot 10 kg, 10 tot 25 kg, 25 tot 50 kg en 50 tot 100 kg en selecteert u de gewenste optie.

Prijslijst saffraan per kilogram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *