Saffron King, het toonaangevende bedrijf op het gebied van saffraan. Als u de saffraanbusiness wilt leren kennen, mag u deze blog niet missen.

Saffron King, luxe saffraan

Saffron King, luxe saffraan

Saffron King is een toonaangevend bedrijf in de productie en verkoop van hoogwaardige saffraan. Met technische kennis, praktijkervaring en geavanceerde technologie brengen wij luxe en waardevolle saffraan op de markt. Als verantwoordelijke onderneming respecteren we de gezondheid van onze klanten, medewerkers en het milieu en streven we naar duurzame ontwikkeling.

leren saffraan bedrijf

In deze blog willen we met u communiceren als lid van de Saffron King familie. Hier maakt u kennis met het laatste nieuws en evenementen van ons bedrijf. Daarnaast krijg je waardevolle tips en begeleiding over de teelt, oogst, verwerking en vermarkting van saffraan. Als u op zoek bent naar het leren van saffraanzaken, mis dan deze blog niet.

Een reportage over de productie van saffraan en King’s producten

Een reportage over de productie van saffraan en King's producten

In de post van vandaag gaan we u enkele interessante verslagen van de activiteiten van ons bedrijf presenteren. Deze rapporten tonen de dynamiek en inspanningen van ons bedrijf om de diensten en kwaliteit van zijn producten aan onze dierbare klanten te verbeteren.

Afdeling saffraan bedrijfstraining en aanplant

De opleidingsafdeling is een gevoelig en belangrijk onderdeel van ons bedrijf, dat tot doel heeft stagiaires en klanten op te leiden op het gebied van saffraanhandel. Deze afdeling staat onder toezicht van een professioneel en ervaren team van ingenieurs van ons bedrijf. Deze afdeling organiseert trainingen in persoon of online.

Vorige week is er een reeks nieuwe vergaderingen gehouden om de onderwijsprogramma’s van de afdeling educatie te actualiseren en te optimaliseren. In deze bijeenkomsten, onder voorzitterschap van ingenieur Chelawi, werden de huidige tekortkomingen en uitdagingen besproken en opgelost, en werden nieuwe methoden gevonden om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Ook werd beslist om de educatieve middelen van de opleidingsafdeling uit te breiden en meer pdf-, audio-, videobestanden en artikelen ter beschikking te stellen van de stagiairs. Deze ontwerpen zijn gemaakt met als doel in te spelen op het vragenstelsel en het vragenstelsel van stagiaires en lieve klanten.

Saffraan markt sectie

Saffraan markt sectie

De marktafdeling is een actieve en baanbrekende afdeling van ons bedrijf, die werkt met het doel om met klanten te communiceren en de producten van ons bedrijf in binnen- en buitenland op de markt te brengen. Deze afdeling wordt beheerd door het ervaren en vakbekwame marketingteam van ons bedrijf. Deze afdeling staat in contact met klanten via telefoon, internet en persoonlijk.
Deze week zijn er verschillende interessante rapporten uit de marktsector die we u presenteren:

Saffraan in Türkiye

Een van onze klanten, de heer Naji, heeft verzocht om ons bedrijf te vertegenwoordigen in Ankara, Turkije. Maar volgens de regels en voorschriften van ons bedrijf is het momenteel niet mogelijk om een vertegenwoordiging voor Turkije af te geven. Daarom kunnen we het verzoek van meneer Naji niet accepteren. Maar bij uitzondering, als de aanvrager een legaal bedrijf in Turkije heeft, kunnen we met hem samenwerken. In ieder geval verwelkomen we alle klanten en geïnteresseerden in het kopen en bestellen van saffraan in Turkije.

Verkoop van saffraan naar Italië

Verkoop van saffraan naar Italië

Een nieuwe bestelling uit Italië voor de aankoop van Super Negin saffraan heeft ons bedrijf bereikt. De bestelgegevens zijn als volgt:

  • Hoeveelheid: 73 kilogram
  • Verpakking: 250 gram, 500 gram of 1 kilogram
  • Prijs: 1985 euro voor klasse A en 2260 euro voor klasse A+
  • Proces: De kwaliteit van saffraan wordt gecontroleerd in het Europese laboratorium van ons bedrijf.
  • Opvolging: levering aan de fabrieksdeur van de klant in Turijn, Italië binnen 8 tot 15 werkdagen
  • Acceptatie: orderacceptatie alleen met vooruitbetaling van 50% van de prijs en na betaling van 50% van de prijs vóór verzending
  • Verantwoording: Alle gegeven toezeggingen zullen volledig transparant en officieel zijn in de vorm van elektronische of papieren beloften.

Samenwerking bij de productie van saffraanchocolade

Een oude en langdurige partner van ons bedrijf is het Franse chocoladebedrijf. Naast het produceren van zijn heerlijke en beroemde chocolaatjes, produceert dit bedrijf ook andere producten met onze saffraan. Dit bedrijf heeft bijvoorbeeld een soort saffraanchocolade op de markt gebracht met de naam en het merk King. Deze saffraanchocolade is een van de meest populaire en best verkochte producten van dit bedrijf. We zijn erg blij en trots om met dit bedrijf samen te werken op het gebied van productie en distributie van deze saffraanchocolade. We zijn ook van plan om in de toekomst op andere gebieden met dit bedrijf samen te werken.

Verkoop van saffraan in glazen verpakkingen

Een ander interessant bericht uit de marktsector heeft betrekking op de verkoop van saffraan in glazen verpakkingen. Enkele dagen geleden plaatste mevrouw dr. Barakzaei, arts en trouwe filiaalmanager van ons bedrijf, twee nieuwe bulkbestellingen voor de aankoop van saffraan in glazen verpakkingen per gewicht. Als arts is mevrouw Barkazai zich terdege bewust van de gezondheidsvoordelen van saffraan en daarom accepteert ze geen bestellingen in plastic verpakkingen. Omdat plastic verpakkingen niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook kunnen leiden tot voortplantingsstoornissen, kanker, diabetes, hartaandoeningen enz. We waarderen de aandacht van mevrouw Barakzai voor haar gezondheid en die van haar klanten, en als geschenk en dank stuurde haar een doos Saffron King-chocolaatjes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *